Vakkenkast PIET, van Leentje

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Leentje

Leentje

NL

Makkelijk

3 minuten

Vakkenkast PIET is bij Leentje helemaal thuis, het lijkt alsof de kast is gemaakt voor haar interieur! De vakkenkast heeft een speelse uitstraling en is een toevoeging in ieder interieur.

Leentje over de montage

“PIET werd met uiterste zorg in delen aan huis bezorgd. Complimenten voor de vriendelijke en behulpzame bezorger. Alle op maat gezaagde onderdelen waren duidelijk genummerd en met het bijgevoegd installatiepakket konden wij zo aan de slag. Het is naast het volgen van de handleiding ook een aanrader om even de video’s op YouTube te bekijken. Hierin wordt o.a. de montage stap voor stap uitgelegd. Ook geven ze handige tips en trucs om jouw op maat gezaagde meubel zo mooi en makkelijk mogelijk te monteren en af te werken. Omdat PIET nogal een flinke jongen is, is het aan te raden om deze tenminste met 2 (liefst 3) personen te monteren. Dit omdat je aan het begin van de montage de buitenste 2 staanders op zijn plek moet houden, waarna je de eerste ligger kan plaatsen. Als dit gelukt is gaat de montage daarna als een speer. En kan de 3e persoon lekker een bakje koffie gaan zetten. Vakkenkast PIET stond binnen een half uur al in elkaar. En dit terwijl wij helemaal niet van die handige klussers zijn. Door de duidelijke handleiding en nummering op de planken was deze klus voor ons écht een feestje.”

Vakkenkast wit

De staanders en liggers zijn 5 cm dik, wat de kast voldoende body geeft. Onderaan de kast zijn vier deuren geplaatst, waarachter voldoende afsluitbare opbergruimte is. De tien open vakken bieden ruimte om mooie accessoires een plek te geven. De twee kleinste vakken zijn voorzien van een uitsparing voor spots. Hiermee licht je de inhoud van deze twee vakken nog meer uit! Omdat de kast breed is, is deze voorzien van stelpoten. Hierdoor kun je de kast op iedere ondergrond goed recht stellen. De stelpoten worden verborgen achter de afwerkplint die wat naar binnen valt.

Afwerking

Je schildert de kast zelf, dus je kunt elke kleur kiezen die bij jouw interieur past! (de kast op de foto is nog niet geschilderd) De kast is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. De deuren zijn greeploos en worden geopend door middel van een gemakkelijk en modern push-to-open systeem.

Bouwpakket

De kast wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. De onderdelen worden zorgvuldig verpakt en je kiest zelf een bezorgdag die jou uitkomt. Dit kan al vanaf 15 werkdagen! De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is pas écht handig!

Bekijk onze maatwerk meubel configuratoren hier!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken