Vakkenkast op maat voor in een nis, door Lotte

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Lotte

Lotte

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een grote nis vraagt om een perfect op maat gemaakte vakkenkast met spotjes. Wat zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat. Zonder OPMAATZAGEN.nl was het nooit zo mooi geworden.

Hoe heb je de kast gemaakt?

Op Pinterest hebben wij ideeën opgedaan voor een grote kast. Met onze ideeën gingen we naar onze afspraak bij OPMAATZAGEN.nl met Ivonne, waar we tot een mooi plan kwamen. De levering ging helemaal volgens plan. Een aantal dagen na de levering stond er een prachtige kast die op de millimeter past en perfect is! Het in elkaar zetten was heel makkelijk, de afwerking kost wel veel tijd. Wij raden iedereen aan om met dit fantastische bedrijf je droom kast te realiseren.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 298,0 x 239,0 x 40,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken