Maatwerk vakkenkast van MDF, door Joni

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Joni

Joni

NL

Makkelijk

3 minuten

Joni heeft met onze maatwerkconfigurator een maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag ontworpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan hier verder!

Maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag

Joni heeft van MDF Lakdraag een vakkenkast op maat ontworpen en door ons laten zagen. Handig, want MDF Lakdraag is makkelijk te schilderen waardoor je in een wip de kast kan afwerken in je favoriete kleur! Joni heeft ervoor gekozen om in een aantal vakken spotjes te plaatsen en de onderste vakken af te werken met push-to-open deuren. Deze deuren kunnen gebruikt worden zónder greepjes, om de deuren op te doen hoef je er alleen maar op te drukken!

Bestel een maatwerk vakkenkast!

Het eindresultaat

Het resultaat is een strakke vakkenkast die mooi afsteekt tegen de gekleurde muur. Dit is wat Joni zelf over de kast heeft te zeggen:

“Wij waren al langere tijd op zoek naar een kast in ons interieur. We zochten een echte eye-catcher, maar tegelijkertijd ook een functionele opbergruimte. Wat we zochten was in de ‘standaard’ kasten niet te vinden. Na veel googelen kwamen we bij OPMAATZAGEN.nl. Na toch wat twijfel, ondanks de fijne recensies, gingen we overstag. We waren onzeker over het eindresultaat. Omdat er toch wel wat eigen arbeid bij komt kijken, en je de afwerking dan vaak niet perfect krijgt, was dit een reden van twijfel.

De instructie bij het monteren van de kast was erg duidelijk en eenvoudig te realiseren. Zowel de instructies op de site, als de flyer bij het pakket is ideaal voor de niet alle-daagse klusser zoals mezelf. Op de site van OPMAATZAGEN.nl staan enorm veel klustips die me geholpen hebben het resultaat te creëren wat ik voor ogen had. We zijn enorm blij met het eindresultaat. In combinatie met het bureau is het een mooie en functionele opvulling van de ruimte in de kamer. Terwijl het in de avonduren met de verlichting erg gezellig is.”

Bedankt voor de complimenten Joni! We zijn altijd heel blij dat we mensen verder kunnen helpen met klussen, daarom maken we ook zoveel klustips! Geniet van je kast en hopelijk zien we spoedig weer nieuwe klussen van je langskomen.

Bestel de kast van Joni!

Wil jij ook zo’n toffe kast van MDF Lakdraag? Dan kun je het ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Joni. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daarnaast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken