Vakkenkast op maat van Blank MDF, door Martijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martijn

Martijn

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Via Pinterest kwamen wij bij een ontwerp van onze nieuwe vakkenkast, precies waar wij naar zochten! Een leuk speelse kast met toch veel opbergruimte in de kastjes onderin.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Via Google hebben wij de maten van deze kast gevonden. Aan de hand hiervan een offerte gekregen van OPMAATZAGEN.nl en besteld. Binnen 2 weken was de kast al bij ons, in 'kaal' MDF. Het heeft ons aardig wat tijd gekost om de kast te verven. Voor het beste resultaat hadden wij gekozen te verven vóór de montage: 2 × gronden en 2 × lakken. Later konden we de kast in elkaar schuiven. Dit was écht heel weinig werk. Het vastschroeven was wat meer werk, maar hierdoor staat de kast nu superstevig.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De kast is 240,0 cm breed en 250,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken