Vakkenkast met wijnklimaatkast, door Manon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Manon

Manon

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een vakkenkast met wijnklimaatkast als verbinding tussen de keuken en de woonkamer. Achter ieder deurtje zitten 2 planken, dus genoeg bergruimte. Staanders zijn 4cm breed.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Met inspiratie van Instagram en de hulp van opmaatzagen.nl hebben we een vakkenkast ontworpen. Voor de wijnklimaatkast was het wat puzzelen, maar hebben we 2 ventilatieroosters geplaatst, één boven en één onder (en voor laten zagen). Achter de wijnklimaatkast zit geen achterwand.

Het pakket was enorm, maar was met de nummers gemakkelijk in elkaar te zetten en de kast zelf is heel stevig. Ik heb de kast zelf geverfd, maar ook dat ging ook heel makkelijk.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

259,0 cm hoog x 244,0 cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken