Vakkenkast met TV-nis van MDF, door Sjors

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Sjors

Sjors

NL

Makkelijk

3 minuten

Samenvatting

Sjors heeft een grote vakkenkast mét TV-nis ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Lakdraag. Benieuwd naar het resultaat, lees dan verder!

De kast van Sjors

De vakkenkast van Sjors is geen kleintje, maar dat is met een reden! Naast dat deze kast genoeg ruimte biedt om allerlei spullen op te bergen doet het ook zijn dienst als TV-meubel! Sjors heeft zijn kast helemaal naar zijn eigen wensen ontworpen en ingedeeld. De ingebouwde TV-nis is sterk genoeg om een TV aan op te hangen, waardoor je geen gaten meer hoeft te boren in de muur. De rest van de vakken zijn open gelaten of afgewerkt met deuren met een push-to-open systeem. Wil jij ook jouw eigen kast ontwerpen? Dat kan! Bij OPMAATZAGEN.nl hebben we het proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je ontwerpt je kast op ons schetspapier en voert alle specificaties in tijdens het bestellen. Je hoeft geen offerte aan te vragen voor een prijsberekening, tijdens het invoeren van jouw schets in onze configurator wordt de prijs direct berekend. Handig toch?

Ontwerp nu jouw eigen maatwerk vakkenkast!

Kasten van MDF Lakdraag

De kast die Sjors heeft ontworpen is gemaakt van MDF Lakdraag, een variant van MDF die is voorzien van een lakdragende folie. Dit betekent dat je het materiaal niet meer hoeft te gronden en direct kan schilderen in jouw favoriete kleur, wat een hoop tijd en moeite scheelt! Sjors heeft zijn kast wit geschilderd en vervolgens afgelakt met een glanzende lak. Hierdoor heeft de kast een modern en strak uiterlijk gekregen. Als jij een kast van MDF Lakdraag maakt kun je uiteraard zelf bepalen hoe je jouw kast afwerkt.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Bestel de kast van Sjors!

Vind jij het ontwerp van Sjors nou ook zo mooi? Dan kan je de kast die hij heeft ontworpen ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators.

Bestel de kast van Sjors!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Afmetingen van mijn DIY project

245,6 × 323,0 × 40,0 cm (LxBxH)

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast MDF Lakdraag

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.