Vakkenkast met TV-nis van MDF, door Sjors

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sjors

Sjors

NL

Makkelijk

2 minuten

Sjors heeft een grote vakkenkast mét TV-nis ontworpen en door ons op maat laten zagen van . Benieuwd naar het resultaat, lees dan verder!

De kast van Sjors

De vakkenkast van Sjors is geen kleintje, maar dat is met een reden! Naast dat deze kast genoeg ruimte biedt om allerlei spullen op te bergen doet het ook zijn dienst als TV-meubel! Sjors heeft zijn kast helemaal naar zijn eigen wensen ontworpen en ingedeeld. De ingebouwde TV-nis is sterk genoeg om een TV aan op te hangen, waardoor je geen gaten meer hoeft te boren in de muur. De rest van de vakken zijn open gelaten of afgewerkt met deuren met een push-to-open systeem. Wil jij ook jouw eigen kast ontwerpen? Dat kan! Bij hebben we het proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je ontwerpt je kast op ons  en voert alle specificaties in tijdens het bestellen. Je hoeft geen offerte aan te vragen voor een prijsberekening, tijdens het invoeren van jouw schets in onze  wordt de prijs direct berekend. Handig toch?

Kasten van MDF Lakdraag

De kast die Sjors heeft ontworpen is gemaakt van , een variant van MDF die is voorzien van een lakdragende folie. Dit betekent dat je het materiaal niet meer hoeft te gronden en direct kan schilderen in jouw favoriete kleur, wat een hoop tijd en moeite scheelt! Sjors heeft zijn kast wit geschilderd en vervolgens afgelakt met een glanzende lak. Hierdoor heeft de kast een modern en strak uiterlijk gekregen. Als jij een kast van MDF Lakdraag maakt kun je uiteraard zelf bepalen hoe je jouw kast afwerkt.

Bestel de kast van Sjors!

Vind jij het ontwerp van Sjors nou ook zo mooi? Dan kan je de kast die hij heeft ontworpen ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige .

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Afmetingen van mijn DIY project

245,6 × 323,0 × 40,0 cm (LxBxH)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken