Vakkenkast met tv-nis en bank, door Erik

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Erik

Erik

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Vakkenkast met TV-nis en bank voor eettafel eraan vast. Vakkenkast heeft 7 dichte vakken en 9 open vakken. De bank heeft 6 open vakken...5 links en 1 rechts

Vakkenkast met aansluitende bank

Tijdens de lockdown in coronatijd hebben wij contact gezocht met OPMAATZAGEN.nl. Wij hebben een online video call afspraak gemaakt met medewerkster Bo . Wij hadden voor de video call al zelf een bouwtekening gemaakt en deze overlegd aan Bo. Na wat opmerkingen van haar kant en wat veranderingen aan onze kant is het resultaat erg mooi geworden. De kast en de bank zijn 45,0 cm diep en bij de bank adviseerde Bo ons om bijvoorbeeld de staanders 7 cm dik te maken i.p.v. 5 cm...voor de stevigheid. Nadat wij een officiele bouwtekening van OPMAATZAGEN.nl hebben ontvangen hebben wij akkoord gegeven voor de opdracht. Erg tevreden en precies zoals wij in gedachten hadden....top resultaat.

De afmetingen van het wandvullende meubel

De kast is 2.69 m breed en 2.20 m hoog. De bank aan de linkerkant is 2.82 m lang en 47,0 cm hoog en aan de rechterkant 62,0 cm breed en 47,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Erik en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 44,02


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken