Thuiswinkel Waarborg

Vakkenkast met tv-nis en bank, door Erik

Vakkenkast met tv-nis en bank, door Erik
Vakkenkast met tv-nis en bank, door Erik
Vakkenkast met tv-nis en bank, door Erik
Vakkenkast met tv-nis en bank, door Erik

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Omschrijving

Vakkenkast met TV-nis en bank voor eettafel eraan vast. Vakkenkast heeft 7 dichte vakken en 9 open vakken. De bank heeft 6 open vakken...5 links en 1 rechts

Vakkenkast met aansluitende bank

Tijdens de lockdown in coronatijd hebben wij contact gezocht met OPMAATZAGEN.nl. Wij hebben een online video call afspraak gemaakt met medewerkster Bo . Wij hadden voor de video call al zelf een bouwtekening gemaakt en deze overlegd aan Bo. Na wat opmerkingen van haar kant en wat veranderingen aan onze kant is het resultaat erg mooi geworden. De kast en de bank zijn 45,0 cm diep en bij de bank adviseerde Bo ons om bijvoorbeeld de staanders 7 cm dik te maken i.p.v. 5 cm...voor de stevigheid. Nadat wij een officiele bouwtekening van OPMAATZAGEN.nl hebben ontvangen hebben wij akkoord gegeven voor de opdracht. Erg tevreden en precies zoals wij in gedachten hadden....top resultaat.

De afmetingen van het wandvullende meubel

De kast is 2.69 m breed en 2.20 m hoog. De bank aan de linkerkant is 2.82 m lang en 47,0 cm hoog en aan de rechterkant 62,0 cm breed en 47,0 cm hoog.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Ondanks de coronatijd en lockdown: prima communicatie via de mail en terugbellen van kant OPMAATZAGEN.nl. Jammer dat de klant OPMAATZAGEN.nl zelf niet kan bellen. Service is erg goed...Iedereen aan te raden.

Geen resultaten gevonden