Vakkenkast met thuiswerkplek in Scandinavisch design, door Tamara

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tamara

Tamara

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een vakkenkast met 6 open delen en 4 dichte kastjes. Daar aan hebben we nog 2 planken gekoppeld van dezelfde diepte als de kast en een dieper bureaublad

Vakkenkast met werkplek

Omdat wij allebei veel thuiswerken, wilde we in de woonkamer een plekje creëren waar we lekker konden werken, maar ook de connectie met de rest van de woonkamer konden behouden (en je niet verplicht altijd boven hoeft te gaan zitten). Tegelijkertijd wilden we een kast waar we veel in kwijt konden, maar het geheel ook ruimtelijk wilde houden.

Daarom hebben we gekozen voor een kast tot aan het plafond. Omdat de rest van de woonkamer Scandinavisch Industrieel is ingericht, heeft de kast een combinatie gekregen van wit met eiken delen. Daarmee werd het een licht geheel, maar toch een beetje stoer en warm. De extra planken hebben we dankzij OPMAATZAGEN.nl ook zwevend kunnen monteren, perfect!

De afmetingen van het project

Maatkast met uitsparing voor hoge plinten:
Hoogte: 258,0 cm
Breedte: 150,0 cm
Diepte: 45,0 cm
Plint Diepte: 1,8 cm, hoogte: 12,3 cm

Extra opties:
Legplanken: 3 (3x Spaanplaat Wit Dekkend Gemelamineerd 18 mm)
Uitsparing voor bestaande plint: Ja: achterkant

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken