Vakkenkast met speels design in witte kleur, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

peter

peter

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Prachtige vakkenkast, eigen ontwerp laten maken door OPMAATZAGEN.nl. Perfect uitgevoerd en schitterend resultaat. Speelse indeling voor een mooie kast op maat. Kortom de moeite waard.

Witte vakkenkast op maat

Eerst een verkenning gedaan en moodboards gemaakt, gekeken bij Pinterest en op internet. Veel standaard producten die niet voldoen aan de wens. In balans met de rest van de woonkamer een eigen ontwerp gemaakt voor een vakkenkast en vervolgens op zoek naar iemand die dit kan maken. En toen OPMAATZAGEN.nl ontdekt. Duidelijke beschrijving van hoe je je eigen ontwerp kan maken en de details kan aanleveren. Mooi dat dit vervolgens gemaakt kan worden. Top.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

197,6 x 258,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken