Vakkenkast met Egyptische luiken, door Hilly en Ronald

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ronald

Ronald

NL

Gemiddeld

3 minuten

Samenvatting

Ronald en Hilly ontwierpen een vakkenkast en combineerden het strakke MDF lakdraagfolie met antieke Egyptische luiken. Het resultaat is verbluffend én precies wat zij zochten. Het voordeel van een maatwerk vakkenkast is dat je hem helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Benieuwd hoe de zoektocht van Ronald en Hilly verliep? Lees hun verhaal!

 

Ronald en Hilly ontwierpen een vakkenkast en combineerden het strakke MDF lakdraagfolie met antieke Egyptische luiken. Het resultaat is verbluffend én precies wat zij zochten. Het voordeel van een maatwerk vakkenkast is dat je hem helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen. Benieuwd hoe de zoektocht van Ronald en Hilly verliep? Lees hun verhaal!

 

Omschrijving van Hilly en Ronald

“Wij hebben 2 jaar geleden een oud huis gekocht en hebben dat inmiddels verbouwd en vernieuwd. Al vanaf het begin wisten we dat we een kast op maat wilden maken in de kamer en hebben de indeling van de muren in de kamer ook zo gemaakt dat de kast er t.z.t. mooi tussen zou passen. Een paar maanden geleden was het tijd om een plan te bedenken hoe de kast er uiteindelijk uit zou moeten zien. In eerste instantie vond ik het erg mooi om een gestuukte kast met vakken te maken, maar uiteindelijk bleek dit toch wel lastig te zijn met het bevestigen van de luiken. Ik bedenk meestal de uitvoering en mijn man maakt het dan. Hoe mooi is dat!?

Modern vs. antiek

Deze keer hebben we toch wel lang zitten dubben hoe we het zo strak mogelijk konden krijgen zonder te stucen. Totdat Ronald met de site OPMAATZAGEN.nl met de oplossing kwam! Zelf een kast ontwerpen van hout en deze dan laten maken. Na 2 jaar klussen was dit wel een heel fijn idee! Dus eerst op pad voor geschikte antieke luiken in de gewenste kleur! Een middagje speuren bij verschillende oude materialen zaken. De meesten waren veel te smal, maar uiteindelijk hebben we gescoord! Toen de maten voor de kast kunnen bepalen en een werktekening gemaakt. Heel snel was de kast binnen en in no-time zat deze in elkaar. Alles perfect gezaagd; klasse! De Egyptische luiken bevestigen was een grote klus. Deze moesten echt verzaagd, gelijmd en op maat gemaakt worden. Ze zijn antiek, dus krom, latjes weg of verzakt etc.

Hoe leuk is het om nu de kast te hebben die je in je hoofd had en die écht uniek is! Wij kunnen niet anders zeggen dan: Dankjewel OPMAATZAGEN.nl, jullie hebben vakwerk geleverd! TOP!”

Klik hier om zelf een maatwerk vakkenkast te ontwerpen!

 

Bestel de kast van Ronald en Hilly!

Vind je het dressoir van Ronald en Hilly ook zo gaaf? Bestel dan dit meubel op maat door hem toe te voegen aan je winkelwagen. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Start met bestellen

Hout op maat gezaagd

Door jouw project op maat gezaagd te bestellen, heb je zelf geen geavanceerde (zaag)machines nodig, betaal je alleen voor het materiaal dat je nodig hebt en hoef je zelf niets te vervoeren. Het bespaart dus veel tijd! Wil je direct bestellen? Ga naar de shop, of ga op zoek naar meer inspiratie of lees onze klustips.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken