Vakkenkast met dimbaar ledverlichting en stopcontact, door Peter en Diana

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Peter en Diana

Peter en Diana

NL

Makkelijk

1 minuut

Een maatwerk vakkenkast maken

Een mooi uniek eigen ontworpen witte vakkenkast met 10 vakken, vier deurtjes van wit dekkend gemelamineerd spaanplaat. Wij hebben zelf nog 6 spotjes, een dimmer en stopcontact gemonteerd.

Inspiratie opdoen via Pinterest

Wij zijn door Pinterest in contact gekomen met OPMAATZAGEN.nl en zijn in de showroom in Veenendaal geweest om samen met Ivonne de puntjes op de 'i' te zetten om zo onze eigen kast te ontwerpen. Het in elkaar te zetten is zelfs te doen voor mensen met 2 linker handen. De bijgeleverde beschrijving is eenvoudig en zijn de staanders en liggers genummerd. Voor het aansluiten van de zelf gekochte led verlichting is enige ervaring wenselijk. Voor ons koffiezetapparaat hebben wij ook een stopcontact geplaatst.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

262,0 cm hoog en 245,0 cm breed en 40,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken