Vakkenkast MDF in woonkamer nis, door Derk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Derk

Derk

NL

Gemiddeld

1 minuut

Samenvatting

Ontdek de zelfgemaakte vakkenkast van Derk! Hij heeft een vakkenkast van MDF gemaakt voor een nis in de woonkamer. Derk deelt hier de foto's en zijn ervaring. Hij maakte van MDF-platen holle planken voor een stevige constructie. De kast past perfect in de nis en biedt voldoende opbergruimte en displaymogelijkheden.

Omschrijving van Derk

In onze woonkamer hebben we een nis gemaakt en hierin een vakkenkast op maat gemaakt. We hebben gekozen voor een combinatie van gelijke open vakken om een rustig geheel te vormen in combinatie met dichte vakken voor opslag.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben gekozen voor planken van 9mm MDF met lakdraagfolie. Voor de plint (12,5 x 2,0) hebben we ruimte opengelaten. We hebben ons project opgebouwd door eerst de buitenstaanders te plaatsen en vervolgens de bovenkant en onderkant te bevestigen. Daarna hebben we de tussenleggers tussen de zijpanelen geschoven en daarna de horizontale vakkenverdelers. Tenslotte hebben we de kastdeuren gemonteerd en afgesteld. We hebben onze kast daarna wit afgelakt en zijn erg blij met het eindresultaat.

Afmetingen van mijn DIY project

hoogte 248,8 cm breed 229,0 cm diep 35,5 cm

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast MDF Lakdraag

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.