Vakkenkast MDF, door Jelco en Roosmarijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Roosmarijn

Roosmarijn

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Mooie vakkenkast met elf vakken en drie dubbelen deurtjes. Dit hebben wij in MDF laten zagen zodat wij het zelf in een gewenste kleur konden verven.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Na zelf een ontwerp te hebben gemaakt werd deze schets omgezet in een bouwtekening van OPMAATZAGEN.nl. Deze konden we controleren en eventueel nog aanpassen.

Hierna werd het bouwpakket heel snel, netjes en zorgvuldig afgeleverd door twee vriendelijke knullen. Het bouwen kon beginnen. We hadden verwacht er uren zoet mee te zijn, maar door de handige tekening en alle genummerde planken stond de kast binnen 2 uur in elkaar. Het was echt veel simpeler dan verwacht. Mocht je niet heel handig zijn, dan is dit zeker met gemak te realiseren.

De gehele kast hebben wij eerst in de grondverf gezet en daarna geverfd in dezelfde kleur als de muur. Dit is een kalkverf van Betondloon.nl

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte: 275,0 cm
Breedte: 347,0 cm
Diepte: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken