Vakkenkast Leon: ijswitte maatwerk kast met eiken liggers, door Carola

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Vakkenkast Leon in het gemelamineerd ijswit. Kast staat in de woonkamer en is een echte blik vanger! Prachtig materiaal van goede kwaliteit en makkelijk te monteren!

Vakkenkast Leon in ijswit

Samen met mijn ouders en man de kast in elkaar gezet. Super goede beschrijving en duidelijk alle onderdelen gemarkeerd. De onderdelen zijn van zwaar materiaal, maar met 2 man is het goed te realiseren. Houdt de kast een stuk van de muur zodat je er nog goed bij kan om de achterste platen makkelijk te bevestigen. Heel erg blij met deze keuze en deze kast! Een echte aanrader en een mooi item voor in de woonkamer!

De afmetingen van de kast

Hoogte 230,0 cm
Breedte 220,0 cm
Diepte 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken