Vakkenkast Leon, door Sophie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben kast Leon besteld. Een witte vakkenkast met drie deurtjes en twee horizontale liggers van eikenhout. Hij staat perfect in de woonkamer van onze nieuwe woning.

Vakkenkast Leon met Eikenhout

We hebben ons niet helemaal aan de beschrijving gehouden. We hebben er voor gekozen om alle delen eerst te lakken voordat we de kast in elkaar gingen zetten. Met de toegevoegde materialen en bijgeleverde handleiding ging dat erg makkelijk. Ook als we er even niet uit kwamen konden we eenvoudig appen met de klantenservice en waren we snel geholpen. Wij hebben er niet voor gekozen de randen af te kitten. Hij zit zo goed in elkaar dat we dat niet nodig vinden.

Vakkenkast op maat

220,0 cm hoog, 230,0 cm breed en 40,0 cm diep.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken