Thuiswinkel Waarborg

Vakkenkast combinatie, door Nicole

Vakkenkast combinatie, door Nicole
Vakkenkast combinatie, door Nicole
Vakkenkast combinatie, door Nicole
Vakkenkast combinatie, door Nicole

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Jouw ideale kast ontwerp je heel eenvoudig zelf. Maak een schets en bepaal de juiste maten van de kast. Voer dit in op OPMAATZAGEN.nl en krijg direct een indruk van de prijs.

Van ontwerp naar bouwpakket

Bestel jouw kast en voeg de schets toe, zodat wij precies weten wat jouw wensen zijn. Onze vakkenkast-expert kijkt nog even mee naar het ontwerp, zodat we samen niets over het hoofd zien. De zaagspecialisten gaan vervolgens aan de slag met een uiterst zorgvuldige voorbereiding, om het zaagwerk tot op de millimeter nauwkeurig te volbrengen! Elk onderdeel van de kast krijgt een kenmerk, waardoor jij precies weet hoe je de kast in elkaar kunt schuiven.

Hoe je dat doet, dat zie je in deze instructievideo

Nicole over het bestellen van de kast

In augustus hebben wij onze jaren ’80 villa aan het Gooimeer gekocht. We wilden naast de grote, hoge en lichte woonkamer op het zuiden veel industriële kenmerken toevoegen. Stalen deuren, balustrade, veel planten en als contrast twee ingebouwde vakkenkasten tot aan het plafond met een bureau die eruit stak met uitzicht op het water. Ons idee was om de muur in de gang, de woonkamer en de kasten dezelfde blauwe kleur te geven, zodat het lijkt alsof de boekenkasten zijn ingebouwd.

In januari heb ik met mijn man alles uitgezocht en klaargelegd. Door de stickers op alle onderdelen en de handleiding was het in elkaar zetten een halve dag werk. Het schilderen van de muren en kast zelf (twee keer grondverf en lak) hebben we door schilders laten doen.

Toen de kast stond was het meteen duidelijk dat we er nog schotjes tussen wilden om al onze boeken kwijt te kunnen, Dit was snel gemaakt en we zijn erg blij met het resultaat. De kasten eronder zijn ruim en diep en makkelijk te openen met kliksysteem. Bedankt voor de goede service, tips en vooral de kwaliteit.

Ook een maatwerk vakkenkast bestellen? Klik hier!

Geen resultaten gevonden