TV meubel op maat van MDF Lakdraag

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kim

Kim

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een TV-meubel gemaakt van MDF Lakdraag met eiken fineer deurtjes. De kast hebben wij zelf op pootjes gezet en in het blad hebben wij gaten gemaakt om de elektra draden t.b.v. tv en verlichting onzichtbaar te verwerken.

Hoe heb je het meubel gemaakt?

De kast is in delen aangeleverd. We hebben de kast eerst in elkaar gezet, zonder de deurtjes. Nadat we alle naden met overschilderbare kit hadden gedicht en gaten in het blad hadden gemaakt t.b.v. bedrading tv etc., hebben we de kast met een zwarte laklaag (3 lagen) behandeld. De pootjes hebben wij aangebracht op diverse plekken onder de kast. De deurtjes hebben we vervolgens met een blanke lak (parket lak) behandeld en deze eenvoudig geplaatst.

Wat zijn de afmetingen?

Lengte: 3740 mm
Diepte: 500 mm
Hoogte:450 mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken