TV meubel en kastenwand op maat, door Eva

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Eva

Eva

NL

Gemiddeld

1 minuut

Wat heb je laten maken?

Een prachtig televisiemeubel met opbergruimte en een kastenwand, inclusief een bankje voor de eettafel waardoor wij met veel mensen aan de tafel kunnen eten. Dit alles volledig naar onze wensen!

Hoe heb je jouw meubels gemaakt?

Samen met OPMAATZAGEN.nl ben ik aan de hand van gevonden afbeeldingen het ontwerp gaan maken. Zo wisten wij precies wat er mogelijk was en konden wij onze ideeën goed tot uitvoering brengen. Ook was het fijn dat er meegedacht werd over de mogelijkheden van uitsparingen en het gebruik van materialen en bijvoorbeeld kleppen versus lades. Wij hebben de kasten in verband met tijdsdruk in elkaar laten zetten door een timmerman, maar het systeem werkt super makkelijk en is ook prima zelf te doen! Goed inmeten is wel echt enorm belangrijk.

Wat zijn de afmetingen?

Tv kast: 360,0 cm
Bankje: 400,0 cm
Zwarte kast: 120,0 cm
Houten kast: 240,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken