Thuiswinkel Waarborg

Symmetrische, witte maatwerk vakkenkast door Robin

Symmetrische, witte maatwerk vakkenkast door Robin
Symmetrische, witte maatwerk vakkenkast door Robin
Symmetrische, witte maatwerk vakkenkast door Robin

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Wat een pareltje; deze maatwerk vakkenkast van Robin! Wil je ook aan de slag met een eigen ontwerp? Laat je inspireren.

De kast van Robin

Robin heeft met onze maatwerk vakkenkast configurator zijn eigen vakkenkast ontworpen en besteld. Deze kasten worden door ons tot op de cm nauwkeurig gezaagd. Het eindresultaat mag er wezen! Een strakke, symmetrische kast waar voldoende boeken, cd’s, LP’s of andere spullen kunnen worden opgeborgen.

Een meubel van MDF Lakdraag

Robin heeft zijn kast laten maken van MDF Lakdraagfolie. Hierdoor hoeft hij het materiaal van zijn kast niet meer te gronden en kan hij het direct afwerken in de gewenste kleur. MDF Lakdraag heeft namelijk een folie gekregen die direct afgelakt kan worden. Veel mensen verwarren MDF Lakdraag met een MDF variant die al volledig is afgewerkt. Mocht je een volledig afgewerkte vakkenkast willen, kun je een kast ontwerpen met onze maatwerk vakkenkasten configurator.

Bestel jouw eigen ontworpen kast

Wil jij ook een unieke kast ontwerpen die helemaal is aangepast op jouw interieur? Bestel dan jouw maatwerk kast bij OPMAATZAGEN.nl Met ons schetspapier teken je jouw ontwerp heel eenvoudig uit en kunnen je alle specificaties invullen in onze maatwerk configurator. Je krijgt jouw kast als bouwpakket al vanaf enkele weken in huis! Je kunt kiezen uit verschillende materialen waar de kast van kan worden gemaakt en diverse indelingen die je in de kast kunt maken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp de kast van jouw dromen. Als jij je kast hebt ontworpen, besteld en in elkaar gezet wil je dan een foto sturen van het eindresultaat? Wij zijn heel benieuwd en willen jouw vakwerk graag delen met de rest van de wereld!

Bestel jouw eigen ontworpen kast online!

Geen resultaten gevonden