Strak, witte TV/ vakkenkast MDF, door Wendy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Toine

Toine

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een vakkenkast met een TV nis, waar 4 dichte kasten aan de onderkant zijn gemaakt. Eén van de kastjes aan de onderkant heeft een extra plank om de Playstation en elektronica voor de TV kan staan.

Tv meubel op maat

Bij de kast is een duidelijke beschrijving over hoe deze in elkaar te zetten. Vooraf hadden we de spotjes al besteld. Na het in elkaar zetten hebben we de verlichting geplaatst en de achterplaten geplaatst, vervolgens alle naden gekit. Na het kitten hebben we de kast in de grondverf gezet en daarna afgelakt, waarbij we ook de achterplaat hebben gelakt om een mooi geheel te krijgen.
Vervolgens de gaten gemaakt voor de bedrading in de achterwand en de TV opgehangen. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

De afmetingen van de kast

Hoogte 2.40m en breedte 2,20m

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken