Stoere zwart eiken zelfgemaakte vakkenkast, door Sandra

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sandra

Sandra

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een zwart eiken gemelamineerde vakkenkast waarbij je in de vakken al je mooie spullen kunt uitstallen en waar verlichting in geplaatst is. Achter de deuren kunnen dan de ‘minder mooie’ spullen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst hebben we de ruimte goed opgemeten waar de kast moest komen. Daarna een schets gemaakt en deze op de website ingevoerd in de calculator. De volgende dag al antwoord terug gekregen en superfijn dat OPMAATZAGEN.nl met ons meedacht en we een kleine aanpassing door konden voeren. De kast kwam al heel snel en alles zag er perfect uit en paste prima in elkaar! We hebben er zelf nog spotjes in geplaatst en nu genieten.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De kast is 1.10 mtr breed, 2.12 mtr hoog en 33 cm diep zodat deze precies in de hoek past. De staanders zijn 5,0 cm breed voor een robuuste uitstraling.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken