Stoere, witte vakjeskast van gegrond MDF, door Guido

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

guido

guido

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Grote kastenwand met open en dichte vakken, verlichting, lades en klep. Wat zijn we tevreden! Het zelf lakken is veel werk maar het resultaat is fantastisch!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst alles op volgorde gelegd (alles is genummerd). Vervolgens a.d.h.v. gebruiksaanwijzing op de meegeleverde deken het frame gebouwd (dan schuif je de kast eenvoudig op zijn plek). Toen de scharnieren afgeplakt en alle onderdelen 2 keer gelakt. Vervolgens de achterwand geplaatst en de kast op zijn plaats geschoven (gaat wel ten koste van de deken want die krijg je er niet meer heel onderuit getrokken).

Ten slotte de binnenplankjes geplaatst en de deurtjes opgehangen en gesteld (ook eenvoudig) en de lamp opgehangen. Het bouwen kostte een halve dag, maar het schilderen 2 dagen. Bij watergedragen lak kun je alles 2 keer lakken op één dag, maar die dekt minder goed dan olie-gedragen lak.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

240,0 × 240,0 × 48,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken