Stoere, donker eiken vakkenkast in een nis op maat gemaakt, door Mark

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mark

Mark

NL

Makkelijk

1 minuut

Voor in de woonkamer heeft Mark een zwart eiken maatwerk vakkenkast laten maken. Bij ons kan je geheel je vakkenkast samenstellen naar je wensen, hoe tof? Mark heeft gekozen voor kast met een mix tussen open vakken en vakken die gesloten zijn door middel van een deurtje. Hierdoor kan hij decoraties in het zicht zetten, maar eventueel ook rommel opbergen. Door deze zwart eiken maatwerkkast heeft zijn woonkamer een extra moderne uitstraling. Benieuwd hoe de vakkenkast bij Mark in de woonkamer staat? Bekijk het hier!

Omschrijving van Mark

Als drank liefhebber wilde ik voor mijn flessen en glazen een mooie nieuwe kast hebben voor in de woonkamer. Al snel kwam ik uit op STULPR, want ik wilde een maatwerk kast die ik zelf geheel zelf eenvoudig kon samenstellen. Door de satijnen meubels koos ik voor een donkere kast, zodat het luxe moderne uitstraling uitdraagt. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Aan de hand van de handleiding heb ik geheel zelf de vakkenkast in elkaar gezet, een eenvoudige klus, maar wel leuk. 

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken