Thuiswinkel Waarborg

Stijlvolle vakkenkast voor kantoor make-over, door Bo en Jella

Stijlvolle vakkenkast voor kantoor make-over, door Bo en Jella
Stijlvolle vakkenkast voor kantoor make-over, door Bo en Jella
Stijlvolle vakkenkast voor kantoor make-over, door Bo en Jella

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Donderdag was het dan eindelijk zo ver! Nadat maandag de kast was geleverd met een vriendelijke bezorger stond de donderdag daarna op de planning dat we de kast in elkaar zouden gaan zetten! Wij hadden er ontzettend veel zin in, want de kast zou ons kantoor helemaal compleet maken!

Een handig bouwpakket

Bij OPMAATZAGEN.nl krijg je de kast helemaal compleet aangeleverd. Alle staanders en liggers komen los en mooi verpakt binnen en in een handige koker komen alle schroeven en benodigdheden om de kast in elkaar te zetten.

Lees meer over ons vakkenkast principe

Teamwork makes the dreamwork

Super fijn! Ook komt er een tekening mee zodat je weet welke onderdelen waar moeten komen en welke volgorde je het beste kan aanhouden.

Mijn tip: zorg voor minimaal 3 mensen om samen de kast in elkaar te zetten. Het is fijn als er mensen zijn die kunnen ondersteunen zodat de andere de planken erin kunnen schuiven.

Tips voor het maken van een schets

Let’s do this!

We starten met 2 staanders, daar schuiven we vrij gemakkelijk de eerste ligger in. Super handig want dat is de manier waarop je de kast kan opbouwen. De kast is al volledig voorzien van houten latjes waar je de liggers op kan schuiven.

Wij zijn met 4 man bezig geweest. 2 hebben de grotere staanders aan de zijkant ondersteund en de 2 andere hebben alle brede liggers erin geschoven.

Schroef de kast goed vast voor een stevig geheel

Afhankelijk van het formaat is 2 ook voldoende. Deze kast is 250 cm hoog en 236 breed, dat is best een flinke kast om met 2 man te doen!

Nadat je een aantal liggers en staanders hebt staan, is het slim om te gaan schroeven. Zo heb je de eerste lagen goed stevig vast staan.

Tip: bevestig de kast aan de muur!

Als de onderkant vaststaat, is de rest peanuts! Je schuift de planken er gemakkelijk in en je schroeft ze goed vast. Je krijgt zelf stickertjes erbij zodat je de schroefgaatjes ook mooi kan wegwerken

Wanneer de laatste plank erin gaat, kun je de kast gaan bevestigen aan de muur. Dit is wel echt aan te raden, dat zet de kast stevig op zijn plek.

Tadaaaa!

Wij zijn erg blij met het eindresultaat en hopen snel meer te delen als de kast mooi is ingedeeld!

Stel jouw kast samen

Geen resultaten gevonden