Speelse én evenwichtige vakkenkast op maat, door Marieke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marieke

Marieke

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een vakkenkast in dezelfde afmeting als de muur waar deze tegenaan staat. Door de 5 deurtjes met legplanken erachter en de 3 lades is er genoeg opbergruimte gecreëerd.

Je maakt een maatwerk kast gemakkelijk zelf!

Wij hadden de wens voor een kast in dezelfde afmeting als de muur. Ik heb verschillende schetsen gemaakt om tot een speelse maar evenwichtige indeling te komen. Om de suggestie te wekken dat de kast in de muur is gebouwd, hebben we de staanders aan de zijkant extra breed gemaakt en de plint van onze vloer om de kast heen gelegd. De kast heeft geen achterwand, is gekit en daarna geschilderd met een witte zijdeglans verf.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Circa 260,0 cm hoog bij 220,0 cm breed.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken