Thuiswinkel Waarborg

Ruime maatwerk vakkenkast met ruimte voor TV, door John

Ruime maatwerk vakkenkast met ruimte voor TV, door John
Ruime maatwerk vakkenkast met ruimte voor TV, door John
Ruime maatwerk vakkenkast met ruimte voor TV, door John

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

John heeft een maatwerk vakkenkast voor zijn TV ontworpen van MDF met genoeg ruimte om de TV in te plaatsen. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

De kast van John

John heeft een maatwerk vakkenkast voor zijn TV ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Lakdraag. De kast staat in de woonkamer en dient ook als Tv-meubel. Hiervoor is genoeg ruimte, omdat het middelste vak erg ruim is. De andere vakken zijn ook erg ruim, waardoor de kast een rustige uitstraling heeft én ruimte biedt voor grotere objecten!

Een kast van MDF Lakdraag

MDF Lakdraag is een variant van MDF die voorzien is van een lakdragende folie. Deze folie is niet bedoeld als afwerklaag, maar als basis om op af te lakken. Een soort grondlaag dus. Hierdoor bespaar je een hoop tijd tijdens het afwerken. De kopse kanten zijn nog onbehandeld, die kun je behandelen met een randsealer.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een mooie ruime vakkenkast die helemaal past in het interieur. De kast is wit afgelakt en valt daardoor mooi weg in de kamer. Aan de bovenkant is de kast nog verder afgewerkt door het mooi aan te sluiten op het plafond.

Wil jij ook een maatwerk vakkenkast voor je TV ontwerpen? Dat kan! Bij ons kun je jezelf ontworpen kast op maat laten zagen. Om je te helpen hebben we ons eigen schetspapier gemaakt waarop je heel gemakkelijk je eigen kast kunt uittekenen. Vervolgens plaats je alle specificaties in onze maatwerk configurator en voeg je de schets toe. Je krijgt dan direct de prijs van je kast te zien en je kunt ook gelijk bestellen. Zo makkelijk is het! Wij zagen alles voor je op maat en brengen het bij je thuis. Je kunt jouw kast uiteraard ook ophalen in onze zagerij in Veenendaal.

Bestel jouw vakkenkast op maat!

Bestel de kast van John!

Vind je de kast van John zo mooi dat je hem 1-op-1 wilt bestellen? Dat kan! We hebben de kast van JM direct bestelbaar gemaakt via onderstaande link. We zagen dan de kast voor je, precies zoals JM hem ook heeft besteld. Wil je dingen aanpassen aan de kast? Dat kan natuurlijk ook. Belangrijk is wel dat je dan een nieuwe schets toevoegt, zodat we weten wat er anders is aan de kast.

Bestel de kast van John

Geen resultaten gevonden