Ruime maatwerk vakkenkast met ruimte voor TV, door John

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

John

John

NL

Makkelijk

2 minuten

Samenvatting

John heeft een maatwerk vakkenkast voor zijn TV ontworpen van MDF met genoeg ruimte om de TV in te plaatsen. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

John heeft een maatwerk vakkenkast voor zijn TV ontworpen van MDF met genoeg ruimte om de TV in te plaatsen. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

De kast van John

John heeft een maatwerk vakkenkast voor zijn TV ontworpen en door ons op maat laten zagen van MDF Lakdraag. De kast staat in de woonkamer en dient ook als Tv-meubel. Hiervoor is genoeg ruimte, omdat het middelste vak erg ruim is. De andere vakken zijn ook erg ruim, waardoor de kast een rustige uitstraling heeft én ruimte biedt voor grotere objecten!

Een kast van MDF Lakdraag

MDF Lakdraag is een variant van MDF die voorzien is van een lakdragende folie. Deze folie is niet bedoeld als afwerklaag, maar als basis om op af te lakken. Een soort grondlaag dus. Hierdoor bespaar je een hoop tijd tijdens het afwerken. De kopse kanten zijn nog onbehandeld, die kun je behandelen met een randsealer.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een mooie ruime vakkenkast die helemaal past in het interieur. De kast is wit afgelakt en valt daardoor mooi weg in de kamer. Aan de bovenkant is de kast nog verder afgewerkt door het mooi aan te sluiten op het plafond.

Wil jij ook een maatwerk vakkenkast voor je TV ontwerpen? Dat kan! Bij ons kun je jezelf ontworpen kast op maat laten zagen. Om je te helpen hebben we ons eigen schetspapier gemaakt waarop je heel gemakkelijk je eigen kast kunt uittekenen. Vervolgens plaats je alle specificaties in onze maatwerk configurator en voeg je de schets toe. Je krijgt dan direct de prijs van je kast te zien en je kunt ook gelijk bestellen. Zo makkelijk is het! Wij zagen alles voor je op maat en brengen het bij je thuis. Je kunt jouw kast uiteraard ook ophalen in onze zagerij in Veenendaal.

Bestel jouw vakkenkast op maat!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken