Thuiswinkel Waarborg

Robs vakkenkast op maat met eigen schuifdeuren

Robs vakkenkast op maat met eigen schuifdeuren
Robs vakkenkast op maat met eigen schuifdeuren
Robs vakkenkast op maat met eigen schuifdeuren

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Een vakkenkast op maat laten maken en je eigen schuifdeuren erin zetten? Dat kan bij OPMAATZAGEN.nl! Rob heeft dat ook gedaan voor zijn maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag. Lees hier meer!

De kast van Rob

Rob heeft van MDF Lakdraag een vakkenkast op maat ontworpen en daar zelf zijn eigen schuifdeuren ingezet. Dit kun je eenvoudig zelf doen, als je tijdens het ontwerpproces daar de ruimte voor vrijlaat. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je dat laten doen door de vakken die achter de schuifdeur zitten wat dieper te plaatsen. Dit kun je aangeven tijdens het schetsen op ons schetspapier en in de configurator als je gaat bestellen.

Teken jouw vakkenkast op ons schetspapier!

Een kast maken met MDF Lakdraag

Rob heeft zijn kast laten maken van MDF Lakdraag. Een slimme keuze als je jouw kast snel wilt kunnen afwerken. De lakdragende folie van MDF Lakdraag hoeft namelijk niet gegrond te worden en kan direct worden afgelakt. Dit scheelt een hoop tijd, zeker bij zo’n grote kast als die van Rob.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Het resultaat is een strakke vakkenkast met mooie houten schuifdeuren, die de TV subtiel verbergen. Wij vinden het resultaat geslaagd! Dit is wat Rob ervan vindt:

Beelden van de opbouw heb ik helaas niet, te veel handen nodig om rustig op te bouwen. Maar het was inderdaad super simpel om de kast in elkaar te zetten. Goede beschrijving en een mooi systeem. Schuren en lakken was toch een dingetje, dus uiteindelijk, maar uitbesteed. Stellen van de kastjes/laden, ook dat was te doen met het nodige geduld. Ik heb wat foto’s toegevoegd van het eindresultaat. Wij zijn er erg blij mee.

Goed om te horen Rob! Fijn dat je er blij mee bent. We kunnen best begrijpen dat met zo’n grote kast afwerken een dingetje is!

Zelf een kast maken met eigen schuifdeuren

Wil jij zelf ook een kast maken waar je zelf schuifdeuren in kunt zetten? Download dan ons schetspapier en teken jouw ontwerp uit! Wil je de schuifdeuren buiten de kast laten komen? Dan kun je de binnenste liggers en staanders gewoon even diep als de rest van de kast houden. Wil je de schuifdeuren in de kast plaatsen, net als Rob? Laat dan de binnenste staanders dieper in de kast vallen. Dit kun je op je schets aangeven én in de configurator. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag!

Bestel jouw vakkenkast op maat!

Geen resultaten gevonden