Robs vakkenkast op maat met eigen schuifdeuren

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rob

Rob

NL

Makkelijk

2 minuten

Een vakkenkast op maat laten maken en je eigen schuifdeuren erin zetten? Dat kan bij ! Rob heeft dat ook gedaan voor zijn maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag. Lees hier meer!

De kast van Rob

Rob heeft van een vakkenkast op maat ontworpen en daar zelf zijn eigen schuifdeuren ingezet. Dit kun je eenvoudig zelf doen, als je tijdens het ontwerpproces daar de ruimte voor vrijlaat. Bij kun je dat laten doen door de vakken die achter de schuifdeur zitten wat dieper te plaatsen. Dit kun je aangeven tijdens het schetsen op ons en in de configurator als je gaat bestellen.

Een kast maken met MDF Lakdraag

Rob heeft zijn kast laten maken van . Een slimme keuze als je jouw kast snel wilt kunnen afwerken. De lakdragende folie van MDF Lakdraag hoeft namelijk niet gegrond te worden en kan direct worden afgelakt. Dit scheelt een hoop tijd, zeker bij zo’n grote kast als die van Rob.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Het resultaat is een strakke vakkenkast met mooie houten schuifdeuren, die de TV subtiel verbergen. Wij vinden het resultaat geslaagd! Dit is wat Rob ervan vindt:

Beelden van de opbouw heb ik helaas niet, te veel handen nodig om rustig op te bouwen. Maar het was inderdaad super simpel om de kast in elkaar te zetten. Goede beschrijving en een mooi systeem. Schuren en lakken was toch een dingetje, dus uiteindelijk, maar uitbesteed. Stellen van de kastjes/laden, ook dat was te doen met het nodige geduld. Ik heb wat foto’s toegevoegd van het eindresultaat. Wij zijn er erg blij mee.

Goed om te horen Rob! Fijn dat je er blij mee bent. We kunnen best begrijpen dat met zo’n grote kast afwerken een dingetje is!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken