Open vakkenkast Tv-meubel, door Hilco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

H

H

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Het eigen ontwerp, een open vakkenkast is gemaakt van MDF lakdraagfolie. De kast is zwevend opgehangen aan een haaklat een plank die in de lengte onder45 graden doormidden is gezaagd. Het ene deel is met 10 pluggen aan de muur bevestigd en het ander deel aan de achterkant van de vakkenkast zodat het constructief verantwoord is om de kast zwevend op te hangen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Wij hebben gekozen om de kast zwevend op te hangen wat een strakke afwerking geeft. Het is gemakkelijk om alle benodigde snoeren onzichtbaar weg te werken. De tv is in de nis opgehangen aan twee aluminium U profielen die in elkaar haken 1 deel aan de achterwand tv en het andere deel aan de nis-wand.

De kast is afgelakt in de kleur wit die overeenkomt met sonos luidsprekersystem. De werkbeschrijving is zeer eenvoudig en is door iedereen moeiteloos uit te voeren. De maatvoering is meer dan voortreffelijk alles paste naadloos!

Let op! Wij leveren geen systeem om de kast aan op te hangen. Hilco heeft zelf een ophangsysteem gemaakt en de constructie is op eigen risico op deze manier gemonteerd. 

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

2200x1960 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken