Op maat gemaakte berken multiplex boekenkast, door Pascal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pascal

Pascal

FR

Makkelijk

1 minuut

Als vervanging voor 2 boekenkasten op de markt, wilden we een enkele, luchtigere en kleurrijkere boekenkast. We wilden ook berkenmultiplex gebruiken voor de mooie weergave.

De eerste stap was het maken van een 3D-model met behulp van Sketchup-software. Met deze stap konden we het debetblad voor de houtorder maken. De montage werd alleen gedaan met lijm en pluggen van 8 mm die werden gepositioneerd met behulp van een boorsjabloon om een perfecte uitlijning te garanderen. Er werden geen schroeven gebruikt. Eenmaal gemonteerd, werden de meubels gevernist om de houtnerf naar voren te brengen en werden de deuren gekleurd.

Hoogte: 2262 mm, breedte: 1200 mm, diepte; 170 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken