Ontwerp je eigen maatwerk meubel, net als Remko

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Remko

Remko

NL

Makkelijk

2 minuten

Samenvatting

Zelf een maatwerk meubel maken hoeft niet moeilijk te zijn. Bij OPMAATZAGEN.nl maken we je het in ieder geval zo gemakkelijk mogelijk. Remko ontwierp zijn ultieme vakkenkast en bestelde het materiaal bij ons als bouwpakket, in MDF Lakdraagfolie. Dit is het resultaat!

Het begint met een schets

Ben je net als Remko op zoek naar een vakkenkast in een specifieke maatvoering, zodat de kast precies past tussen de muren van jouw huis? Het begint met een ontwerp om te visualiseren wat je mooi vindt. Laat je inspireren door het ontwerp van Remko en ontwerp je eigen vakkenkast op maat van MDF Lakdraagfolie of een andere houtsoort. Voor het ontwerp maakte Remko gebruik van het schetspapier van OPMAATZAGEN.nl. Hij tekende heel nauwkeurig de indeling, voegde de afmetingen eraan toe en de extra opties zoals de uitsparingen voor spotjes en de achterwand.

Als bouwpakket thuisbezorgd

Met deze tekening zijn de zaagspecialisten van OPMAATZAGEN.nl aan de slag gegaan. Binnen enkele weken ontving Remko het materiaal als een bouwpakket thuis. Het pakket was voorzien van een duidelijke handleiding met genummerde onderdelen, zodat hij zelf het pakket in elkaar kon zetten. Hier was niet eens een timmermansoog of technische kennis voor nodig! Alle scharnieren en het push-to-open systeem waren al voorgemonteerd, dus hij hoefde de kast alleen nog in elkaar te schuiven. Bij het hout ontvang je ook een installatiepakket met voldoende schroeven en pluggen, zodat je direct aan de slag kan.

Afwerking van de kast

Remko heeft de kast afgewerkt met een witte lak. Dankzij de lakdragende folie op het MDF was gronden van het materiaal niet nodig. Doordat je de kast zelf schildert, kun je jouw meubel volledig afstemmen op jouw interieur. Dat is écht handig!

Bereken de prijs van jouw vakkenkast

Ben je benieuwd naar de prijs van jouw ontwerp? Als je het ontwerp hebt uitgedacht kun je op onze website direct zien wat de prijs is van jouw meubel op maat. Dit doe je door alle specificaties in te voeren in onze maatwerk configurator. Hiermee berekenen we de prijs van jouw kast en kun je ook de kast direct bestellen.

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast MDF Lakdraag

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.