Ontwerp je eigen kast, net als Dennis en Sanne!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Dennis en Sanne

Dennis en Sanne

NL

Makkelijk

3 minuten

Dennis en Sanne hebben een vakkenkast op maat van MDF Lakdraag ontworpen en door ons op maat laten zagen, benieuwd naar het resultaat en hoe je dit ook zelf kan doen? Lees dan hier verder!

De vakkenkast van Dennis en Sanne

De kast van Dennis en Sanne is helemaal op maat gemaakt volgens hun ontwerp. Je ziet dan ook gelijk dat de kast helemaal past in hun interieur. De lamp aan de muur past precies in een vak en de kast komt niet tegen de radiator aan. Ook is de kast niet te diep en is er nog genoeg ruimte tussen de bank en de kast om de deurtjes open te doen. Dit is het grote voordeel van een maatwerk vakkenkast, je krijgt een kast die tot op de millimeter nauwkeurig past in jouw interieur! Wil jij ook graag zo’n strakke vakkenkast? Dat kan! Bij bestel je een maatwerk vakkenkast heel gemakkelijk via onze maatwerk configurator. Op basis van jouw voer je alle gegevens in, zie je direct de prijs en kun je hem ook gelijk bestellen! Inspiratie nodig? Bekijk dan onze meubelcollectie of de kasten die anderen al hebben gemaakt.

Bekijk onze meubelcollectie

Het ontwerpen van een kast

Het ontwerpen van een kast klinkt als een lastige klus. Voor je gevoel komen er een heleboel technische dingen bij kijken en kan een klein foutje grote gevolgen hebben. Veel van deze zorgen proberen wij uit handen te nemen. Wij zorgen voor de technische specificaties van de kast, dan kan jij je creativiteit de vrije loop laten en de kast van je dromen tekenen. Op ons staat duidelijk uitgelegd hoe je elk onderdeel van je kast duidelijk kan weergeven in jouw ontwerp. Wij tekenen je ontwerp zelf ook nog een keer uit en zien dan gelijk als er technisch iets niet klopt, zo krijg jij een stevige kast waar je volop van kan genieten! Benieuwd hoe we jouw ontwerp tot een kast maken? Bekijk dan deze video. Heb je een ontwerp gemaakt, maar heb je nog vragen of loop je tijdens het ontwerpen ergens tegenaan? Dan kun je ook contact met ons opnemen of een afspraak maken in onze showroom, dan helpen wij je verder.

Het opzetten van jouw kast

De vakkenkast komt als bouwpakket bij jou thuis. Je vindt het misschien spannend om zo’n kast zelf in elkaar te zetten, gelukkig is het veel makkelijker dan het lijkt. De basis van de kast schuif je namelijk eenvoudig in elkaar! Afhankelijk van jouw ontwerp kunnen er lades, kleppen en deurtjes in jouw kast zitten. Als dat zo is, monteren wij die allemaal alvast. Je hoeft ze dan alleen nog maar op de juiste plaats in de kast te zetten. Afhankelijk van de grootte van je kast kun je alles in een dagdeel doen. Om een beeld te geven aan hoe je een vakkenkast op maat in elkaar zet hebben we een video gemaakt waarin klus-expert Ivonne het hele proces stap voor stap uitlegt. Je kunt eventueel ook de video’s over buffetkast EEF en TV meubel JOS bekijken.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken