Thuiswinkel Waarborg

Ontwerp je eigen kast, net als Dennis en Sanne!

Ontwerp je eigen kast, net als Dennis en Sanne!
Ontwerp je eigen kast, net als Dennis en Sanne!
Ontwerp je eigen kast, net als Dennis en Sanne!
Ontwerp je eigen kast, net als Dennis en Sanne!

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Dennis en Sanne hebben een vakkenkast op maat van MDF Lakdraag ontworpen en door ons op maat laten zagen, benieuwd naar het resultaat en hoe je dit ook zelf kan doen? Lees dan hier verder!

De vakkenkast van Dennis en Sanne

De kast van Dennis en Sanne is helemaal op maat gemaakt volgens hun ontwerp. Je ziet dan ook gelijk dat de kast helemaal past in hun interieur. De lamp aan de muur past precies in een vak en de kast komt niet tegen de radiator aan. Ook is de kast niet te diep en is er nog genoeg ruimte tussen de bank en de kast om de deurtjes open te doen. Dit is het grote voordeel van een maatwerk vakkenkast, je krijgt een kast die tot op de millimeter nauwkeurig past in jouw interieur! Wil jij ook graag zo’n strakke vakkenkast? Dat kan! Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je een maatwerk vakkenkast heel gemakkelijk via onze maatwerk configurator. Op basis van jouw schets voer je alle gegevens in, zie je direct de prijs en kun je hem ook gelijk bestellen! Inspiratie nodig? Bekijk dan onze meubelcollectie of de kasten die anderen al hebben gemaakt.

Bekijk onze meubelcollectie

Het ontwerpen van een kast

Het ontwerpen van een kast klinkt als een lastige klus. Voor je gevoel komen er een heleboel technische dingen bij kijken en kan een klein foutje grote gevolgen hebben. Veel van deze zorgen proberen wij uit handen te nemen. Wij zorgen voor de technische specificaties van de kast, dan kan jij je creativiteit de vrije loop laten en de kast van je dromen tekenen. Op ons schetspepier staat duidelijk uitgelegd hoe je elk onderdeel van je kast duidelijk kan weergeven in jouw ontwerp. Wij tekenen je ontwerp zelf ook nog een keer uit en zien dan gelijk als er technisch iets niet klopt, zo krijg jij een stevige kast waar je volop van kan genieten! Benieuwd hoe we jouw ontwerp tot een kast maken? Bekijk dan deze video. Heb je een ontwerp gemaakt, maar heb je nog vragen of loop je tijdens het ontwerpen ergens tegenaan? Dan kun je ook contact met ons opnemen of een afspraak maken in onze showroom, dan helpen wij je verder.

Het opzetten van jouw kast

De vakkenkast komt als bouwpakket bij jou thuis. Je vindt het misschien spannend om zo’n kast zelf in elkaar te zetten, gelukkig is het veel makkelijker dan het lijkt. De basis van de kast schuif je namelijk eenvoudig in elkaar! Afhankelijk van jouw ontwerp kunnen er lades, kleppen en deurtjes in jouw kast zitten. Als dat zo is, monteren wij die allemaal alvast. Je hoeft ze dan alleen nog maar op de juiste plaats in de kast te zetten. Afhankelijk van de grootte van je kast kun je alles in een dagdeel doen. Om een beeld te geven aan hoe je een vakkenkast op maat in elkaar zet hebben we een video gemaakt waarin klus-expert Ivonne het hele proces stap voor stap uitlegt. Je kunt eventueel ook de video’s over buffetkast EEF en TV meubel JOS bekijken.

Een kast maken van MDF Lakdraag

De kast die Dennis en Sanne hebben ontworpen is gemaakt van MDF Lakdraag, een variant van MDF die is voorzien van een lakdragende folie. Dit betekent dat je het materiaal niet meer hoeft te gronden en direct kan schilderen in jouw favoriete kleur, wat een hoop tijd en moeite scheelt! Dennis en Sanne hebben hun kast wit geschilderd. Hierdoor heeft de kast een modern en strak uiterlijk gekregen en valt hij mooi weg tegen de muur. Als jij een kast van MDF Lakdraag maakt kun je uiteraard zelf bepalen hoe je jouw kast afwerkt.

Bekijk MDF Lakdraag in de webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een strakke, ruime vakkenkast die niet in de weg staat achter de bank. Dit is wat Dennis en Sanne er zelf over hebben te zeggen:

Toen we een mooie kast zagen op Pinterest zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat zo’n zelfde kast kon maken tegen een fatsoenlijke prijs. Wij zijn ontzettend blij met onze kast van OPMAATZAGEN.nl. Van tevoren maak je zelf een tekening. Klinkt lastig, maar stelde eigenlijk niet veel voor. Het in elkaar zetten was een fluitje van een cent! Elk onderdeel is gemerkt en er zit een duidelijke tekening bij. Van tevoren hebben we de instructiefilmpjes bekeken. We hebben de kast in één avond in elkaar gezet.
De kast is heel stevig en stabiel, precies zoals we in gedachten hadden! Heel prettig dat al het verpakkingsmateriaal gelijk wordt meegenomen door de bezorgers. We krijgen super veel complimenten op de kast!

Bedankt voor de complimenten Dennis en Sanne! We zijn trots dat jullie zo blij zijn met de kast! Wil jij ook een vakkenkast op maat in huis? Zoals Dennis en Sanne al zeiden, het is makkelijker dan je denkt! Ontwerp je eigen vakkenkast met ons schetspepier en bestel hem met onze handige maatwerk configurator!

Bestel jouw maatwerk vakkenkast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Geen resultaten gevonden