Nieuwe beplating van gezaagd multiplex okoume bij kozijnen buiten, door Christa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Christa

Christa

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Christa zien hoe ze gezaagd multiplex okoume heeft ingezet als gevelbeplating. Door de panelen goed te gronden en schilderen kan de beplating bij haar kozijnen weer jaren mee. Om snel te kunnen starten met je project is het online bestellen van gezaagd plaatmateriaal een goed idee.

Omschrijving van Christa

Bij de kozijnen buiten waren de huidige houten platen niet goed meer. Deze platen zijn vervangen, waardoor de kozijnen er weer in z'n geheel netjes uit zien.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De op maat gezaagde platen zijn allereerst goed geschuurd met verschillende soorten schuurpapier, om de platen helemaal glad te krijgen. Vervolgens zijn er meerdere lagen grondverf op de platen gezet. Nadat dit goed droog was, zijn er meerdere lagen lak op de platen aangebracht. Om ze tot slot te bevestigen op de kozijnen. Eigenlijk een zeer eenvoudige klus. Maar met het prachtige hout, wat spiegelglad wordt is het resultaat weer prachtig. We zijn er erg blij mee.

Afmetingen van mijn DIY project

122,0 x 39,0 (de grootste plaat)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Christa en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 185,26


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken