Moderne, witte vakkenkast op maat met eiken houten panelen, door Kees

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kees

Kees

NL

Makkelijk

1 minuut

Wil jij ook dé ontwerper zijn van je vakkenkast? Kees ging je hierin voor. Door middel van de configurator bepaal je gemakkelijk zelf het gebruikte materiaal, de afmeting, het aantal vakken en nog veel meer! Kees koos als materiaal voor de kast MDF lakdraag, en voor de deurtjes MDF eiken dosse. Door de samenstelling van witte lakdraag en eiken heeft de kast een strakke uitstraling. Bekijk hier het resultaat! 

Omschrijving van Kees

Witte maatwerk vakkenkast van MDF lakdraag met legplanken van eiken hout. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

VanOPMAATZAGEN.nl kreeg ik een handleiding erbij van de kast. Dit was echt top, want hierdoor was het erg makkelijk om de kast in elkaar te zetten. Daarbij kreeg ik de schroeven etc. er ook bij, waardoor ik niet naar de Gamma of dergelijke hoefde om schroeven te halen. Voor bij de kast had ik gekozen voor openstaande deuren, zodat ik het één en ander kan verbergen. 

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken