Moderne vakkenkast op maat voor in de woonkamer van familie van Eijk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Fam.

Fam.

NL

Makkelijk

2 minuten

Maak samen met OPMAATZAGEN.nl zelf een vakkenkast op maat. Deze past altijd overal! Het maken van een schets is heel eenvoudig en gemakkelijk in te voeren via de vakkenkast configurator. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees de ervaring van de Familie van Eijk en scroll door naar beneden voor meer informatie. 

Omschrijving van Tineke

Vakkenkast van blank MDF voor in de woonkamer. De kast heeft 8 open vakken, waarvan 3 met spotjes. Achter de 2 dubbele deurtjes zijn extra legplanken geplaatst.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Er was een kleine aanpassing nodig in het originele ontwerp wat ik had gemaakt. Via email heb ik hierover contact gehad met OPMAATZAGEN.nl, de uitleg was heel duidelijk en er werd snel gereageerd. Daarna werd de kast geleverd binnen de afgesproken levertermijn. 

Ik was zwanger en heb de kast samen met de buurvrouw in elkaar gezet. De tekening en werkbeschrijving zijn heel duidelijk. Alle onderdelen van de kast zijn duidelijk gelabeld. De staanders en liggers passen precies in elkaar en ze zijn goed te tillen. Binnen een uur hadden we (2 vrouwen dus) de kast in elkaar staan. 

Manlief heeft de kast geschilderd met een matte krijtverf van Pure & Original.  Na het plaatsen van de spotjes is de kast helemaal af! We zijn heel tevreden over de kast en de service van OPMAATZAGEN.nl!

Afmetingen van mijn DIY project

Hoogte: 235,0 cm
Breedte: 253,0 cm
Diepte: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken