Moderne vakkenkast in zwart eiken, door Tamar

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tamar

Tamar

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij wouden graag een kast met veel opbergruimte en een deel voor decoratie. Dit is de perfecte combinatie en hij is prachtig uitgevoerd. In de kast hebben 4 deuren laten plaatsen en daarbinnen de 1e plank op 20,0 cm en bij de 2e plank zit zo'n 35,0 cm qua ruimte.

Vakkenkast met veel opbergruimte!

Wij hebben de kast in elkaar laten zetten en het ziet er hartstikke goed uit. Je zou het ook gemakkelijk zelf kunnen doen want je krijgt er een duidelijke handleiding bij. En bijna alles kun je in elkaar schuiven of het is al voorbereid waardoor je alleen hoeft aan te schroeven. De communicatie met OPMAATZAGEN.nl verliep heel vlot, ze kwamen steeds met de juiste adviezen en oplossingen. Wij zijn dan ook erg tevreden met onze kast.

De afmetingen van de kast

230,0cm hoog 200,0cm breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken