Maatwerk vakkenkast: wit dekkend in combinatie met eiken liggers, door Marijke en Marco

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Marijke en Marco

Marijke en Marco

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Vakkenkast voor woonkamer met 12 open vakken, 3x dubbele deurtjes en 3x lade. Houtsoort: Spaanplaat Wit Dekkend | MDF Eiken Dosse | MDF Lakdraag

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hebben na een eerste schets te hebben gemaakt contact opgenomen met OPMAATZAGEN.nl en een bezoek aan de showroom gepland. We vonden het prettig de verschillende kasten in de showroom te zien, materialen te vergelijken en inspiratie op te doen. Ivonne heeft ons fantastisch geholpen, wat is wel en niet mogelijk en handig om te doen. Bij thuiskomst zijn we verder gaan schetsen, meten en nadenken over de vakverdeling. Uiteindelijk is de schets omgezet naar een werktekening en de kast in productie genomen. Na enige tijd wachten werd de kast geleverd. Perfect verpakt en met duidelijk handleiding was het een koud kunstje om de kast in elkaar te zetten. In enkele uren stond de kast in elkaar, met een klein beetje hulp van onze jongste zoon ;-) We hebben gekozen voor spaanplaat wit dekkend gemelamineerd i.c.m. 3 leggers van MDF Eiken Dosse. De achterwand is van MDF lakdraag en hebben we met RAL 9010 gelakt. Zo blijft de mogelijkheid deze eventueel later nog een andere kleur te geven. We hebben zelf de gaten voor spots aangebracht en spots van Innr (Slimme verlichting - Set inbouw spot LED Driver - RSL115) geplaatst. Deze spots werken op de Hue app. Spots van Phillips hue zelf zijn te hoog en zouden onder de legger uit steken. Op advies van OPMAATZAGEN.nl hebben het Eiken Dosse behandeld met 'Skylt' van Rigostep. We zijn ontzettend blij het eindresultaat en kunnen iedereen OPMAATZAGEN.nl aanraden!!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Indeling: H: 244,0 cm B: 260,0 cm D: 50,0 cm / 30,0 cm

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast Wit Dekkend Gemelamineerd

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.