Maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag met eiken, door Leon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Leon

Leon

NL

Gemiddeld

2 minuten

Samenvatting

We hebben voor Leon een vakkenkast op maat gemaakt, volledig naar zijn eigen ontwerp! De kast van Leon is een van de eerste kasten gerealiseerd met eiken liggers en heeft al vele anderen geïnspireerd. Ben jij ook benieuwd naar zijn ontwerp? Lees snel verder!

Maatwerk kast van MDF Lakdraag met warm Eiken

Leon heeft een strakke maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag ontworpen die wij met genoegen voor hem op maat hebben gezaagd. Ideaal, want door de lakdragende folie kan hij hem in één keer aflakken in de gewenste kleur. Doordat de deurtjes zijn voorzien van een push-to-open systeem hebben ze geen greepjes nodig. Het resultaat is een strakke kast die past in ieder interieur!

Bestel een maatwerk vakkenkast!

Het eindresultaat

Het eindresultaat is misschien niet wat je verwacht had! Leon heeft de kast wit afgelakt, maar de liggers lijken wel van massief hout! Dit is wat Leon er zelf over te zeggen heeft:

Ik ben echt heel tevreden over de geleverde kwaliteit en een volgend project is alweer in de maak!
De houten planken in de kast zijn trouwens niet echt. Dit is met een goede kwaliteit folie gedaan.

Bedankt voor de complimenten Leon. De liggers afwerken met een folie was een goed idee! Zo heb je liggers met alle voordelen van MDF en met de natuurlijke uitstraling van massief hout. We zijn trots dat je zo tevreden bent met het resultaat en zijn benieuwd naar wat de volgende klus is!

Advies bij een grote overspanning

Doordat de liggers in de kast van Leon een overspanning van 230,0 cm hebben, kunnen na verloop van tijd de liggers doorbuigen. Zelfs met minimale belasting is 230,0 te groot om te overbruggen. Om dit te voorkomen kan je ook extra staanders in de kast geplaatst, zoals het ontwerp van carola.

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice of maar een afspraak in onze showroom, we helpen je graag verder.

Mail ons je vraag

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast MDF Lakdraag

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.