Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Amy

Amy

NL

Makkelijk

3 minuten

Amy heeft een zwarte vakkenkast op maat ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer over haar ontwerp en hoe je zelf gemakkelijk een zwarte maatwerk vakkenkast kunt bestellen!

Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart

Amy heeft een zwarte maatwerk vakkenkast ontworpen. Daarna heeft zo ons de kast volledig op maat laten zagen in de houtsoort MDF Zwart V313. De donkere kleur van het MDF geeft de kast een rustige uitstraling, ondanks zijn imposante formaat. De deurtjes zijn strak weggewerkt en hebben geen greepjes nodig, dankzij het handige push-to-open systeem. We zagen onze kasten tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zo ben jij verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een perfecte pasvorm in jouw interieur!

Bestel een kast op maat!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het eindresultaat

Het eindresultaat is indrukwekkend! De kast vult de ruimte mooi op en maakt het geheel niet te donker, dankzij de open vakken. Dit is wat Amy over de kast te zeggen had:

“Via internet had ik al vaker foto’s voorbij zien komen van kasten die op maat gemaakt werden. Omdat ik in mijn nieuwe woning lange muren en hoge plafons heb, was snel de keuze gemaakt voor een kast van OPMAATZAGEN.nl. De website van
OPMAATZAGEN.nl was zeer duidelijk en binnen een aantal dagen was de tekening voor de kast in orde. Deze heb ik ingestuurd en binnen no-time kregen wij de bevestiging retour.”

“Ik heb voor de zekerheid nog even telefonisch contact opgenomen om te kijken of alles goed verliep en werd zeer vriendelijke te woord gestaan. Verzending diende iets uitgesteld te worden i.v.m. zieke bezorgers, maar dit werd keurig overlegd, wat het voor ons geen enkel probleem maakte. De kast in elkaar zetten ging vrij gemakkelijk. De werktekening is duidelijk en op alle planken staat aangegeven waar het voor dient. Het begin kost iets meer kracht, maar wanneer de eerste 3 delen staan is er meer body en schuif je de kast zeer gemakkelijk in elkaar. Uiteindelijk staat er een prachtkast van 4,5 meter breed en bijna 3 meter hoog en het is naar mijn idee een plaatje! Wij hebben er voor gekozen om er spotjes in te bouwen en hem achteraf zelf nog te schilderen. Wat ons betreft een aanrader!”

Bedankt voor de complimenten Amy. We zijn het met je eens hoor, het eindresultaat is prachtig!

Bestel de kast van Amy!

Kortom, wil jij ook zo’n imposante zwarte maatwerk vakkenkast van MDF Zwart? Dan kun je het ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Amy. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt Daarnaast vakkenkasten ook TV-meubels, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken