Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy

Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy
Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy
Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy
Maatwerk vakkenkast MDF Zwart van Amy

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Amy heeft een zwarte vakkenkast op maat ontworpen en door ons op maat laten zagen. Lees hier meer over haar ontwerp en hoe je zelf gemakkelijk een zwarte maatwerk vakkenkast kunt bestellen!

Maatwerk vakkenkast van MDF Zwart

Amy heeft een zwarte maatwerk vakkenkast ontworpen. Daarna heeft zo ons de kast volledig op maat laten zagen in de houtsoort MDF Zwart V313. De donkere kleur van het MDF geeft de kast een rustige uitstraling, ondanks zijn imposante formaat. De deurtjes zijn strak weggewerkt en hebben geen greepjes nodig, dankzij het handige push-to-open systeem. We zagen onze kasten tot op de millimeter nauwkeurig op maat, zo ben jij verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een perfecte pasvorm in jouw interieur!

Bestel een kast op maat!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het eindresultaat

Het eindresultaat is indrukwekkend! De kast vult de ruimte mooi op en maakt het geheel niet te donker, dankzij de open vakken. Dit is wat Amy over de kast te zeggen had:

“Via internet had ik al vaker foto’s voorbij zien komen van kasten die op maat gemaakt werden. Omdat ik in mijn nieuwe woning lange muren en hoge plafons heb, was snel de keuze gemaakt voor een kast van OPMAATZAGEN.nl. De website van
OPMAATZAGEN.nl was zeer duidelijk en binnen een aantal dagen was de tekening voor de kast in orde. Deze heb ik ingestuurd en binnen no-time kregen wij de bevestiging retour.”

“Ik heb voor de zekerheid nog even telefonisch contact opgenomen om te kijken of alles goed verliep en werd zeer vriendelijke te woord gestaan. Verzending diende iets uitgesteld te worden i.v.m. zieke bezorgers, maar dit werd keurig overlegd, wat het voor ons geen enkel probleem maakte. De kast in elkaar zetten ging vrij gemakkelijk. De werktekening is duidelijk en op alle planken staat aangegeven waar het voor dient. Het begin kost iets meer kracht, maar wanneer de eerste 3 delen staan is er meer body en schuif je de kast zeer gemakkelijk in elkaar. Uiteindelijk staat er een prachtkast van 4,5 meter breed en bijna 3 meter hoog en het is naar mijn idee een plaatje! Wij hebben er voor gekozen om er spotjes in te bouwen en hem achteraf zelf nog te schilderen. Wat ons betreft een aanrader!”

Bedankt voor de complimenten Amy. We zijn het met je eens hoor, het eindresultaat is prachtig!

Bestel de kast van Amy!

Kortom, wil jij ook zo’n imposante zwarte maatwerk vakkenkast van MDF Zwart? Dan kun je het ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Amy. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt Daarnaast vakkenkasten ook TV-meubels, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Geen resultaten gevonden