Maatwerk vakkenkast; het ontwerp van Anne Fleur

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anne-Fleur

Anne-Fleur

NL

Makkelijk

1 minuut

Ontwerp je eigen vakkenkast bij OPMAATZAGEN.nl, net als Anne-Fleur. Zij ontving het materiaal als bouwpakket thuis. Zij hoefde de kast alleen nog in elkaar te schuiven met behulp van ditinstructiefilmpje. Ze koos voor een kast van MDF Lakdraag en schilderde de kast af met een witte lak.

Je eigen (maatwerk) meubel ontwerpen

Op onze inspiratie kun je kiezen tussen de verschillende meubels die anderen al eerder lieten maken, maar ook je eigen meubel op maat bestellen! Met onze module kun je heel eenvoudig de prijs van jouw eigen ontwerp berekenen en het meubel bestellen. Alle meubels worden geleverd als handig bouwpakket met duidelijke instructies. Je hebt geen technische kennis of timmermansoog nodig om de kast in elkaar te zetten. Dat is handig, toch?

Ja, ik wil meer informatie over een (maatwerk) meubel!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken