Maatwerk vakkenkast; het ontwerp van Danielle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Danielle

Danielle

NL

Makkelijk

2 minuten

Een maatwerk kast realiseer je samen met OPMAATZAGEN.nl. Op basis van jouw ontwerp maken wij een bouwpakket van het gezaagde materiaal, dat we bij jou thuis bezorgen. Jij schuift de kast vervolgens zélf eenvoudig in elkaar!

Danielle ontwierp haar eigen vakkenkast bij OPMAATZAGEN.nl. Op basis van haar schets zijn de zaagspecialisten aan de slag gegaan om de kast tot in detail voor te bereiden. Zo werden de softclose en push-to-open scharnieren voorgemonteerd. De montage van de kast kon met behulp van de instructievideo én de handleiding eigenlijk niet mis gaan. Danielle heeft de kast zorgvuldig geplamuurd, gekit en geschilderd in de gewenste kleur. Bekijk het resultaat en laat je inspireren om zelf ook aan de slag te gaan.

Handig bouwpakket

Bestel jouw eigen ontwerp vakkenkast heel eenvoudig online en wij leveren deze vanaf enkele weken bij je thuis. Een mooie aanvulling voor ieder interieur!

Jouw vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. De onderdelen worden genummerd en zorgvuldig verpakt, vervolgens kies je zelf een bezorgdag die jou uitkomt. Dit kan al vanaf enkele weken! Verder vooruit plannen kan natuurlijk ook. De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is écht handig! Lees meer over onze kasten in onze webshop.

Meer info over een maatwerk vakkenkast

Bestel de kast van Danielle!

Vind je het dressoir van Daniëlle ook zo mooi? Bestel dan dit meubel op maat door hem toe te voegen aan je winkelwagen. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken