Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk vakkenkast; het ontwerp van Danielle

Maatwerk vakkenkast; het ontwerp van Danielle
Maatwerk vakkenkast; het ontwerp van Danielle
Maatwerk vakkenkast; het ontwerp van Danielle

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Een maatwerk kast realiseer je samen met OPMAATZAGEN.nl. Op basis van jouw ontwerp maken wij een bouwpakket van het gezaagde materiaal, dat we bij jou thuis bezorgen. Jij schuift de kast vervolgens zélf eenvoudig in elkaar!

Danielle ontwierp haar eigen vakkenkast bij OPMAATZAGEN.nl. Op basis van haar schets zijn de zaagspecialisten aan de slag gegaan om de kast tot in detail voor te bereiden. Zo werden de softclose en push-to-open scharnieren voorgemonteerd. De montage van de kast kon met behulp van de instructievideo én de handleiding eigenlijk niet mis gaan. Danielle heeft de kast zorgvuldig geplamuurd, gekit en geschilderd in de gewenste kleur. Bekijk het resultaat en laat je inspireren om zelf ook aan de slag te gaan.

Handig bouwpakket

Bestel jouw eigen ontwerp vakkenkast heel eenvoudig online en wij leveren deze vanaf enkele weken bij je thuis. Een mooie aanvulling voor ieder interieur!

Jouw vakkenkast wordt geleverd als handig bouwpakket. Alle scharnieren en het push-to-open systeem zijn al voorgemonteerd, dus je hoeft de kast alleen nog in elkaar te schuiven. De onderdelen worden genummerd en zorgvuldig verpakt, vervolgens kies je zelf een bezorgdag die jou uitkomt. Dit kan al vanaf enkele weken! Verder vooruit plannen kan natuurlijk ook. De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is écht handig! Lees meer over onze kasten in onze webshop.

Meer info over een maatwerk vakkenkast

Bestel de kast van Danielle!

Vind je het dressoir van Daniëlle ook zo mooi? Bestel dan dit meubel op maat door hem toe te voegen aan je winkelwagen. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Geen resultaten gevonden