Maatwerk vakkenkast, door Carola

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Carola

Carola

NL

Makkelijk

2 minuten

Deze maatwerk vakkenkast van Carola is gemaakt van MDF lakdraag en afgewerkt met een witte lak. Doordat je de kast zelf kunt afwerken in de gewenste kleur, stem je het moeiteloos af op jouw interieur.

Een perfect passende vakkenkast

Ben je op zoek naar een maatwerk meubel dat precies past binnen de muren van jouw huis? Zoek niet langer! Bij OPMAATZAGEN.nl bestel je jouw meubel en binnen de kortste keren ontvang je het materiaal als bouwpakket thuis geleverd. Je kunt een maatwerk meubel bestellen in meerdere houtsoorten, waaronder ,  en .

Bekijk alle beschikbare houtsoorten

De kast van Carola

Deze maatwerk vakkenkast van Carola is gemaakt van en afgewerkt met een witte lak. Zoals je kunt zien sluit de kast naadloos aan op de muur. Hierdoor valt de kast heel mooi weg en wordt hij écht een onderdeel van het interieur. Carola heeft de kast op een hele strakke en rustige manier ontworpen. Door de symmetrie van de kast oogt het geheel heel ordelijk. Wij waren zelfs zo onder de indruk van het ontwerp dat we op basis van haar kast onze eigen JAN hebben ontworpen!

Laat je inspireren op ons blog

Zelf een vakkenkast ontwerpen

Heb jij inspiratie voor een mooi ontwerp? Ga aan de slag met een werktekening. Je tekent op ons heel eenvoudig jouw droomkast. Vervolgens kun je aan de hand van jouw ontwerp alle specificaties van de kast invoeren in de maatwerk configurator. Je ziet dan gelijk de prijs en de geschatte levertijd. Als jij de bestelling hebt voltooid gaan we direct voor je aan de slag. We zagen alle onderdelen op maat en monteren alvast alle scharnieren, ladesystemen en andere accessoires. Vervolgens krijg jij jouw kast als handig bouwpakket thuis geleverd en hoef je hem alleen nog maar in elkaar te zetten!

Ja, ik wil een maatwerk meubel bestellen!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken