Maatwerk tv-meubel van zwart eiken, door Raymond

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Raymond

Raymond

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een tv meubel op maat gemaakt voor in onze woonkamer. Het eindresultaat is nog mooier dan wat we er van verwacht hadden! OPMAATZAGEN.nl is echt een aanrader!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Wij hebben hulp ingeschakeld van onze ouders. Na goed de papieren te hebben bekeken zijn we aan de slag gegaan. OPMAATZAGEN.nl heeft al veel voorwerk gedaan door de systemen voor de deurtjes al te hebben vast gemaakt. Ook waren er duidelijke stickers op de houten materialen geplaatst om de volgorde goed op elkaar aan te sluiten. Na goed boren en schroeven hebben we het project daardoor binnen een uur al helemaal in elkaar weten te zetten.

De afmetingen van het meubel

2,22 bij 60,0

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken