Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk kastenwand, door Michiel en Julia

Maatwerk kastenwand, door Michiel en Julia
Maatwerk kastenwand, door Michiel en Julia

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Een functionele kast hoort in ieder interieur thuis! Michiel en Julia maakten van een hun nood een deugd en ontwierpen hun ideale kast. Of beter gezegd: volledige kastenwand mét TV-nis. Ze schilderden de kast in een vergrijsde, groene kleur om de kast een sfeervol onderdeel te maken van hun interieur. En, wat vind jij ervan?

Van idee tot ontwerp

Michiel en Julia begonnen met het maken van een schets, om te ontdekken hoe de vakkenkast het beste tot zijn recht zou komen. Uiteraard hebben ze eerst nagedacht over de functionaliteiten die voor hen van belang zijn; een kast met dichte vakken bijvoorbeeld. Al de kastjes zijn door onze zaagspecialisten zo ver mogelijk voorbereid. De softclose en push-to-open scharnieren zijn alvast aan de staanders bevestigd en daardoor hoefden Michiel en Julia de deurtjes er alleen maar aan vast te klikken. Heel eenvoudig, ook als je geen ervaren klusser bent.

MDF Kastenwand

De maatwerk meubels van OPMAATZAGEN.nl worden geleverd in meerdere houtsoorten. De kast van Michiel en Julia is gemaakt van MDF Lakdraag. Op deze variant MDF is in de fabriek al een lakdragende folie geperst, die het gronden van het materiaal overbodig maakt. Al vragen de kopse kanten van MDF wel om wat extra aandacht. Benieuwd hoe je jouw kast professioneel schildert? Lees onze klustip: De kopse kanten van MDF strak lakken.

Ben je op zoek naar een vakkenkast, maar met een iets andere uitstraling? Goed nieuws! We leveren ook in andere houtsoorten. Klik hier om het volledige aanbod te bekijken.

Zelf een maatwerk kast ontwerpen

Heb je ook een mooi idee voor een kast die je wilt uitwerken? Maak een schets en bepaal de afmetingen. Voer deze in op onze maatwerk-pagina om te ontdekken of je overal aan hebt gedacht én om direct te zien wat de prijs is. Zo kun je ook spelen met de verschillende opties om een kast te realiseren die binnen past binnen je budget.

Ben je op zoek naar wat inspiratie en voorbeelden? Bekijk onze inspiratiepagina en selecteer de (maatwerk) meubels. Heb je aanvullende vragen? Neem gerust contact op, we helpen graag!

Ja, ik wil ook een maatwerk meubel bestellen

Bestel de kast van Michiel en Julia!

Vind je de kast van Michiel en Julia ook zo tof? Bestel dan dit meubel op maat door hem toe te voegen aan je winkelwagen. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Start met bestellen

 

Geen resultaten gevonden