Maatwerk buffetkast van MDF, door Froukje

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Froukje

Froukje

NL

Makkelijk

2 minuten

Froukje heeft een maatwerk buffetkast ontworpen met onze maatwerkconfigurator en door ons op maat laten zagen van MDF Lakdraag. Zie hier het resultaat!

Maatwerk buffetkast van MDF Lakdraag

De buffetkast is gemaakt van MDF Lakdraag. Hierdoor hoef je de kast niet meer te gronden en kun je hem afwerken in je favoriete kleur! Het buffetkast-ontwerp zorgt ervoor dat de open vakken wat dieper liggen dan de vakken met de deurtjes. De deuren zijn geïnstalleerd met een push-to-open systeem en hebben daardoor geen greepjes nodig. Hierdoor blijft de kast een strak uiterlijk hebben!

Bestel een maatwerk vakkenkast!

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een strakke buffetkast die helemaal past in het interieur! Dit is wat Froukje over de kast heeft te zeggen:

“De kast is op elke gewenste manier samen te stellen, dat is al onvoorstelbaar. Daarna wordt het geleverd met een hele duidelijke bouwtekening en is het super dat alles zo makkelijk en stevig in elkaar past en de kast als een huis staat. Daarna de inrichting en wow, wat een plaatje in het geheel!”

Bedankt Froukje, fijn dat je het zo makkelijk in elkaar kon zetten! Je hebt helemaal gelijk, het eindresultaat is iets om trots op te zijn.

Bestel de kast van Froukje!

Wil jij ook zo’n strakke buffetkast van MDF Lakdraag? Dan kun je het ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Froukje. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daarnaast buffetkasten ook vakkenkasten, TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken