Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk buffetkast van MDF, door Froukje

Maatwerk buffetkast van MDF, door Froukje
Maatwerk buffetkast van MDF, door Froukje
Maatwerk buffetkast van MDF, door Froukje
Maatwerk buffetkast van MDF, door Froukje

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Froukje heeft een maatwerk buffetkast ontworpen met onze maatwerkconfigurator en door ons op maat laten zagen van MDF Lakdraag. Zie hier het resultaat!

Maatwerk buffetkast van MDF Lakdraag

De buffetkast is gemaakt van MDF Lakdraag. Hierdoor hoef je de kast niet meer te gronden en kun je hem afwerken in je favoriete kleur! Het buffetkast-ontwerp zorgt ervoor dat de open vakken wat dieper liggen dan de vakken met de deurtjes. De deuren zijn geïnstalleerd met een push-to-open systeem en hebben daardoor geen greepjes nodig. Hierdoor blijft de kast een strak uiterlijk hebben!

Bestel een maatwerk vakkenkast!

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een strakke buffetkast die helemaal past in het interieur! Dit is wat Froukje over de kast heeft te zeggen:

“De kast is op elke gewenste manier samen te stellen, dat is al onvoorstelbaar. Daarna wordt het geleverd met een hele duidelijke bouwtekening en is het super dat alles zo makkelijk en stevig in elkaar past en de kast als een huis staat. Daarna de inrichting en wow, wat een plaatje in het geheel!”

Bedankt Froukje, fijn dat je het zo makkelijk in elkaar kon zetten! Je hebt helemaal gelijk, het eindresultaat is iets om trots op te zijn.

Bestel de kast van Froukje!

Wil jij ook zo’n strakke buffetkast van MDF Lakdraag? Dan kun je het ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Froukje. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daarnaast buffetkasten ook vakkenkasten, TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Geen resultaten gevonden