Lichtblauwe vakkenkast op maat gemaakt en zelf geschilderd, door Jeroen en Elisa

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Elisa

Elisa

NL

Makkelijk

2 minuten

Elisa heeft bij ons een vakkenkast besteld en afgewerkt in een lichte blauwe kleur. Deze kast biedt meerdere mogelijkheden! Er is gedacht aan opbergruimte, een koffie corner en er is ruimte voor jouw mooiste spullen! Wellicht is deze kast ook een mooie inspiratiebron. Wij helpen je graag met het ontwerpen van jouw droomkast! 

Vakkenkast op maat, door Jeroen & Elisa

Een vakkenkast van MDF Lakdraagfolie, geschilderd in een lichtblauwe kleur. De bovenkant van de kast bestaat uit 11 open vakken in verschillende maten en de onderkant heeft 5 vakken met een enkel deurtje. Zo is er genoeg ruimte voor mooie accessoires, een coffee corner en voor de spullen die je niet in het zicht wilt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De planken werden mooi op maat geleverd inclusief handleiding. Heel netjes! De afwerking en montage hebben we zelf gedaan. Daarnaast hebben we zelf de legplankjes en gaten voor de drie spots gemaakt. Alle planken zijn geschuurd en 2x geschilderd. De kopse kanten hebben we behandeld met randsealer voor een mooi egaal resultaat. Het in elkaar zetten van de kast was met zijn tweeën zo gedaan. We zijn heel blij met het eindresultaat. De vakkenkast is een echte eyecatcher geworden.

Afmetingen van mijn DIY project

H: 227,0 cm; B: 249,0 cm; D: 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken