Laag en strak zelfgemaakt TV-meubel MDF, door Tim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tim

Tim

NL

Makkelijk

1 minuut

Zelf een vakkenkast op maat maken? Tim maakte het ontwerp, en wij realiseerde zijn kast! De montage is eenvoudig, ook zonder timmermansoog en technische kennis. Met de handleiding en het installatiepakket kun je direct aan de slag: alle benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Dat is écht handig!

Omschrijving van Tim

Een strak TV meubel, precies op maat voor de muur en de apparatuur! Met handige legplanken achter de klepkastjes en direct de uitsparing voor de plint.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor onze nieuwe woonkamer hebben we deze TV meubel getekend, om iets mooi strak te krijgen maar waar ook de apparatuur (versterker & playstation) goed in past. Verder hebben we achter de klepkastjes legplanken opgenomen zodat er ook veel opbergruimte is. En de kabels van de de TV zijn weggewerkt in de muur en komen mooi achter het kastje uit. Goed te bereiken zonder achterkant in de kast. De uitsparing van de plint is iets hoger zodat daar ook goed de kabels kunnen worden weggeleid.

Afmetingen van mijn DIY project

270,0 x 47,0 x 43,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken