Kasten make-over in huis, door Robert-Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Robert-Jan

Robert-Jan

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Een tv meubel met genoeg ruimte voor alle apparatuur maar ook dvd’s etc. Een wandlange vakkenkast met een hoog deel tot aan het plafond en een laag deel waarop je kan zitten en de kinderen kunnen spelen. En op zolder een bank met klepvakken waar al het speelgoed in opgeborgen kan worden.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hadden een ontwerp voor onze zolder en woonkamer en daar paste de kasten van OPMAATZAGEN.nl perfect in.

We hebben gekeken wat de maximaal mogelijke maten waren en hebben toen gekozen om de beneden kasten in wit dekkend gemelamineerd spaanplaat te nemen en de zolderbank is van multiplex populier. Omdat de rest van de kamer ook deels bekleed is met populier multiplex.

De kasten beneden moesten veel opbergruimte hebben voor het speelgoed van de kinderen, maar we wilde ook een rustig beeld creëren in de woonkamer.
Na ons idee is dat goed gelukt.

Dank je wel OPMAATZAGEN.nl

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Tv meubel is circa 365,0 cm breed en 50,0 cm hoog met een diepte van 40,0 cm.

Vakkenkast hoge deel is 260,0 cm hoog, 295,0 cm breed en heeft een diepte van 40,0 cm. En het lage deel is 385,0 cm lang en 50,0 cm hoog.

De zolderbank is van populier multiplex en is 420,0 cm meter breed en 45,0 cm hoog en 50,0 cm cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken