Kast JAN van MDF Zwart V313

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Priscilla

Priscilla

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij wilde een vakkenkast om leuke dingetjes in de plaatsen. Wij zijn super blij met dit meubel. Iedereen die naar ons nieuwe huis komt kijken is verliefd op kast JAN.

Hoe ben je bij deze kast gekomen?

Ik heb hem uitgekozen op OPMAATZAGEN.nl als standaard model. Ik zocht een vakkenkast en kwam toen de Jan tegen. De vakken zijn fijn groot (de breedte en hoogte). Het project was makkelijk in elkaar te zetten. We hebben het eerste gedeelte met 3 personen gedaan. Daarna hebben we hem met 2 personen verder afgemaakt. Met anderhalf uur stond de kast in elkaar. Wij zijn super blij met deze grote mooie JAN kast en zouden zeker nogmaals hier bestellen.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 200,0 cm breed bij 265,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Priscilla en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 48,54


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken