Inbouwkast kastenwand van MDF Blank, door Ruben en Anna

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ruben

Ruben

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Kastenwand van MDF Blank met 8 vakken en onder 4 vakken met deurtjes. Een grote TV-nis waar een tv van 140,0 cm makkelijk in kan.

Hoe heb je de kast gemaakt?

Online ideeën opgedaan en zelf een paar schetsen gemaakt. Vervolgens alles in de calculator gezet en berekend. OPMAATZAGEN.nl ging aan de slag, door de kerstvakantie werd het iets later, maar keurig geleverd en alles klopte en paste perfect. De liggers en staanders zijn 5,0 cm dik. De deurtjes hebben een push-to-open-systeem waardoor het strak in elkaar steekt. We hebben één vak zwart geschilderd voor de haardblokken. De kast is in basis MDF (MDF Blank) besteld. Keurig resultaat, erg blij mee!

Wat zijn de afmetingen?

Hoogte: 243,0 cm.

Breedte: 299,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken