Inbouw vakkenkast in strak witte kleur

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

R.A.

R.A.

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Prachtige vakkenkast van 269,0 cm breed en 264,0 cm hoog gemaakt met 18 mm MDF als TV meubel en om spullen in op te bergen.

Zelf ontworpen vakkenkast

Via OPMAATZAGEN.nl alle materialen in juiste breedte en lengte en met 45 graden verstek laten bezorgen. Met de op de mm nauwkeurig gezaagde planken vervolgens holle planken en zijdelen gemaakt die wij als een bouwpakket in elkaar konden schuiven. Paste als gegoten. We hebben de delen gegrond en geverfd voordat wij de kast plaatsen. De bovenliggende koof met eigen materiaal zelf gemaakt. Aangezien dit om maatwerk vroeg vanwege verschil in hoogte durfde wij deze niet online te bestellen. Wat wij later nog zullen toevoegen zijn twee Barndeuren en een rails, zodat wij het speelgoed van de kinderen mooi uit het zicht kunnen opbergen. Wij zijn super blij met het tussenresultaat en kwaliteit van de door OPMAATZAGEN.nl geleverde delen.

De afmetingen van het project

(HxB) 264,0 x 269,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van R.A. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 808,08


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken